снимка: Стефан Френкев, Забелязано във Варна Има ли изобщо някакъв шанс автоматичната

...
снимка: Стефан Френкев, Забелязано във Варна Има ли изобщо някакъв шанс автоматичната
Коментари Харесай

Нова брутална гледка от „интеграцията“ на градския транспорт във Варна

снимка: Стефан Френкев, " Забелязано във Варна "  

Има ли въобще някакъв късмет автоматизираната система за продажба на билети във Варна да проработи по този начин, както беше замислена? Много поданици на града си задават този въпрос и най-честият отговор е „ надали “.

Въпреки непрекъснатите обещания на общината и на превозвача „ Градски превоз “, устройствата за продажба на билети на спирките към този момент са в окаяно положение, освен това без да са работили дейно по всяко време. Те стоят безусловно като монументи на безхаберието и заемат място. Функцията им е даже по-нищожна и от тази на много грозните оранжеви кошчета за отпадък, които въпреки всичко имат потребна функционалност...

Функцията на устройствата за билети май е единствено да притеглят вандали... Които очевидно не са по никакъв начин малко във Варна.



„ Дали в миналото ще проработят? “ , пита Стефан Френкев, който разгласява фотография на разрушения автомат в групата „ Забелязано във Варна “ във Facebook.

„ Едва ли. Важното е обаче, че сме ги платили и продължаваме да плащаме абонамент за поддръжка “ , разяснява участничка в групата.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР